top of page

Θεατρικό δρώμενο με τα μέλη του ΟΦΤΣ Σύρου - Χάσαμε τον Φώτη.Στοπ.


Και μετά τον βρήκαμε. Γιατί ολόκληρος Φώτης, κρίμα να χαθεί... Αυτό ήταν το μήνυμα του θεατρικού δρώμενου "Χάσαμε τον Φώτη.Στοπ." που παρουσιάσαμε με τον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου το περασμένο Σάββατο. Μήνυμα με όποιες προεκτάσεις μπορεί κανείς να φανταστεί. Και το μήνυμα πέρασε. Η Πινακοθήκη κατάμεστη και οι αντιδράσεις των παιδιών τόσο έντονες που πρώτη φορά δεν άκουσα κινητό να χτυπάει εν ώρα παράστασης. Κι όταν ήταν φανερό ότι ο Φώτης κινδύνευε; Σιωπή βαθιά!


Τέτοια ανταπόκριση είναι δικαίωση για τον κόπο όλης της ομάδας. Γιατί το δρώμενο ήταν αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας, όλοι δουλέψαμε με μέθοδο κι επιμονή για να πραγματώσουμε αυτήν την παράσταση: Από τη σύλληψη της ιδέας, τη συγγραφή των κειμένων, τη σκηνοθετική ματιά, μέχρι την κατασκευή των σκηνικών και των κουστουμιών, την επιμέλεια της μουσικής και την οργάνωση. Τον Δεκέμβριο, που αποφασίσαμε να το ανεβάσουμε, υπήρχε μόνο μια ιδέα, ωστόσο μια καλή ιδέα! Κι αρχίσαμε: ψάξιμο, μελέτη, ασκήσεις. Και να 'μαστε.


Είμαι τόσο περήφανη για αυτό το αποτέλεσμα! Και τόσο ευτυχής που όλο αυτό έγινε με αγάπη για τον στόχο αλλά κυρίως με αγάπη μεταξύ μας. Στη Σύρο έχει γεννηθεί μια πολλά υποσχόμενη ομάδα θεατρικών δρώμενων...!


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page